Some flowers

Tjabba tjena hallå!

Idag är det morsdag så idag har jag varit hemma stort sätt hela dagen förutom när jag åkte till Farmor en snabbis. Men annars har jag som sagt varit hemma och sett på tv, varit ute när det inte regnat och gjort lite mer saker. Senare ikväll blir det till att duscha äta middag och kanske se på tv om jag har något att se på annars finns ju alltid OC, hihi.

Nu ska jag städa till lite på rummet sen blir det middag för min del. Vad ska ni göra ikväll?

Att man kan tro att bilderna är redigerade? men det är dom faktiskt inte...


rubriken ville inte vara med idag

Hello! Idag har jag varit och shoppat lite med mamma och pappa. Jag köpte kläder godis en deoderant och hamster mat. innan jag var och handlade så hade jag jätte tråkigt. Det ända jag gjorde då var att chatta och dom jag chattade med hade också tråkigt så det var ju inte så roligt att chatta eftersom att vi inte hade något att prata om. Men nu kommer iallafall en bild från dagens köp.

time for movie night with my friends

Hej!! Idag är det fredag och idag har skoldagen varit toppen :) Först hade vi sovmorgon för att vi skulle se på 6:ornas revy. Efter vi sett revyn gick vi tillbaka till skolan och jobbade med engelska sen hade vi matte och oä. På oän såg vi på film så det var ett skönt slut på dagen!

Efter skolan åkte jag hem och duschade och sen så spelade jag gitarr, satt vid datorn m.m och nu ska jag snart iväg till izza som har filmkväll ikväll så det ska bli super kul. Jag kommer inte hem försen 11 någon gång så jag bloggar nog inge mer ikväll men ni får väll se hur jag gör.

 Undrar om regnet någonsin tar slut?!? det känns inte så iallafall.