Shopping i lördags....

Hej nu har jag varit hemma från skolan ett tag. Det vart ingen kompis idag. Jag skulle vara med Kajsa men vi skulle inte hinna vara med varann eftersom att kajsa hade piano halv fyra. Jaja hur som hellst så shoppade jag mamma och pappa lite i lördags. Här kommer några bilder på det jag hittade...

                 
                                       Tre bas linnen

                
                   och en söt musse och mimmi tröja.

             
Ja några saker fick jag mig! Det var kul!
               Nu ska jag gå och göra någonting roligt förutom att blogga.
              Skriver senare.
Hugs!

ett inlägg innan skolan xD

Hej!Nu har jag just ätit upp min frukost och fixat mig till skolan. Denna vecka blir en kort vecka för mig jag ska bara gå skola måndag tisdag och onsdag. För på torsdagsmorgon eller ja ganska tidigt på torsdag ska jag mamma pappa och simon åka till fjällen!Det ska bli jätte kul♥Iallafall så vet Jag inte vad som händer efter skolan idag jag kanske är med en kompis eller far jag bara hem.... Jag får se.

Nu ska jag borsta tänderna och sedan gå till bussen!
Have a nice day!

what a lovely morning

Jag har inte haft så mycket blogg lust nu sista tiden men nu kommer iallafall ett snabbt inlägg om går dagen...Igår var det skola och klockan 7 på kvällen var det disco på skolan. Det var väldigt kul faktiskt och när jag kom hem vid 22.30 så såg jag på tv en stund sen gick jag och la mig och läste.

Idag så vet jag inte vad jag ska göra har inte planerat något men någon idé lär väll dyka upp i mitt huvud.Vad ska ni göra idag? have a fun day sweethearts! 
              
               Jag har tagit en bild som jag redigerat (väldigt Slarvigt och snabbt)

                                 Före:
              
                             Efter:
              
              det var lite coolt men kanske inte så fint men.... man måste ju bjuda lite