En ny fin design

Hej hej nu har min storasyster fixat en ny design åt mig. Jag tycker att den vart jätte bra fast headern vart lite sötare än vad jag tänkt mig men den vart ju ändå fin :)  Vad tycker ni om designen?

Tack tack storasyster för designen! Och hoppas alla som läser detta kollar in på hennes fin fina blogg som heter Adara (klicka på adara för att komma till hennes blogg)

En dag i solen

halloj!

Idag har jag varit och badat på nydala med min storasyster. Vi fikade, badade, spelade spel, läste tidningar och byggde sandslott xD Allting var roligt men att bada och att fika var roligast :) vi cyklade till Nydala vid halv elva ungefär sen så kom jag hem nästan nyss så vi har varit där ett bra tag och jag hoppas verkligen att vi far dit fler gånger. tyvär tog jag inte med mig kameran för att jag redan hade så mycket grejer och för att jag var lite rädd att den skulle bli stulen, blöd eller sandig och det ville inte jag. Men jag ångrade lite att jag inte tog med den eftersom att det fanns några jätte söta ankor och ankungar där, sen ville jag ju också fota sandslottet xD men men det kanske var lite bra att jag inte tog med min älskade kamera denna gång.

så tyvär blir det inga bilder i detta inlägg men jag tror att ni klarar av det iallafall