Sista inlägget innan resan

Nu har jag snart packat väskan till grekland och väskan till uppsala!.

 

Det här är nog det sista inlägget på ett tag. Jag vet inte om jag orkar blogga i Grekland men jag får se om jag slänger in ett inlägg någon gång. Hur som hellst så har jag gjort det jag planerat att göra idag. jag har varit med kajsa till typ halv två sen så har jag packat och städat resten av dagen. Och nyss raderade jag alla bilder från min kamera eftersom att jag inte raderat på väldigt länge men nu är kamran nästan helt tom ( jag har några bilder kvar som jag och kajsa tog som jag inte har hunit lägga ut än jag gör det nog efter Greklandsresan)

Men nu ska jag gå och packa ner resten av grejerna så vi syns väll om ett tag!

imorgon så åker jag iväg!

nämen tjenare! Nu sitter jag på en madrass på golvet och väntar på kajsa som håller på att klä på sig lite. Som ni vet så sovde kajsa över hos mig och vi hade jätte kul igår och nu på morgonen också.
Idag ska jag packa och städa hela dagen efter som att imorgon ska jag tilll uppsala och vara där till på onsdag. och på onsdag kväll ska jag bo på hotell in på arlanda för att sedan på torsdag klockan 6.30 flyga till Grekland och vara där i två härliga veckor men en del av familjen.

jag kommer blogga kanske en gång till innan vi far imorgon.

A day with one of my best friends!

Nu är jag med kajsa vi har just ätit middag och nu ska vi se på film. ikväll ska kajsa sova över hos mig så det ska bli riktigt kul kul. under dagen har jag varit med kajsa också så vi har ätit glass cyklat omkring och en massa andra saker. Men nu ska jag gå och se på film med Kajsa så vi ses senare

En bild som jag tog för någon vecka sen.