Min födelsedag!

HejHej!Idag så fyller jag 12 år så under denna dag så kommer jag nog bara ha roligt. Jag får ju äta tårta öppna presenter och ta en massa roliga bilder! Jag har redan öppnat alla presenter jag fått av mamma och pappa. Jag kan säga en grej jag fick av dom, och det är också den bästa presenten iår tror jag. Men det är iallafall en systemkamera! Av Ida så fick jag även ett obejektiv till den!. Jag fick ju också lite mindre presenter iår men det är ju för att jag fick systemkameran men det gör absolut ingeting att jag kanske inte fick lika många som förra året! Fast det har hänt en dålig grej idag också. När mamma och pappa kom upp med frukost till mig så bajsade Dio på mitt golv! jag vart så sur på Dio men men pappa torkade ju iallafall upp det som tur va så slapp jag det xD

Men nu ska jag gå och bilder från dagen kanske kommer senare ikväll eller imorgon!


                 

Snöstormen är här!

Hejhej alla sötnosar!

Idag så har det varit ett riktigt busväder! Snöstormen har nämligen kommit nu som kanske många redan vet som bor i de "drabbade" områderna eller vad man kan kalla det. Idag så har jag varit på skolan och efter skolan var jag med Kajja och Izza. vi gjorde inte så jätte många grejer eller vi spelade lite instrument och var ute i snön och busade lite. (men jag frös och vart JÄTTE blöt fast lite kul var det ju ändå!)

Om en liten stund så ska jag iallafall äta middag och sen så ska jag kanske ta ett varmt bad.
Har ni några planer för denna kalla vinterkväll?
Och förlåt att jag inte har några bilder med jag har BILDBRIST!

Snart är det skola

Godmorgon till alla er!

Det första jag vill säga är förlåt för att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid så mycket och när jag skulle blogga så slutade internett att fungera. Men nu ska jag berätta vad som har hänt under den här veckan och helgen. i Lördags så kom mamma pappa och jag på ideén att jag och ida skulle byta rum så att ida fick mer plats för sina grejer som hon var och hämtade i Gävle. Ida tyckte om idén så vi började möbla om på söndagen. På lördagen så var vi nämligen på statshuset.

På söndagen så städade jag och fixade till hemma och efter det så kom några av mammas och pappas kompisar och åt middag hos oss. Men jag Olov och Carro for till Bio istället! ( mamma bjöd!) tack så mycket för det mamma! Vi såg filmen Det regnar köttbullar i 3D och den var ganska bra och rolig xD

Men på måndagen så hände inte så mycket eller jag var med lisa och anna efter skolan. Men vi hade ingenting att göra så vi vart kvar på skolan och städade musikrummet istället.

Igår alltså tisdag så gjorde jag klart mitt nya rum och repade med bandet.

Nu måste jag börja göra mig iordning och springa till bussen.
och förlåt att det här vart ett tråkit inlägg! (om ni tycker det)