Badhuset

Hallo! Idag så ska jag på badhuset med Kajja det ska bli jätte kul. Vi ska plaska i det härliga vattnet. Men jag har ingen bikini för att det är för liten eller dom är för små jag har 3 stcken men jag får använda baddräkt:( Även fast jag inte vill det... Jaja huvudsaken är väll ändå att jag har något. Men nu ska jag gå och packa i årdning alla saker jag ska ha med mig.

Ha en rolig söndag!

Saturday!

Hej igår så hade jag en födelsedags fest för mig och jag hade bjudit några från klassen. Vi gjorde inte så mycket mer än att prata äta och se på film och spela wii. Sen så sovde ju och 3 stycken över men dom har åkt hem nu. Men idag så har jag inget att göra jag ska nog bara ta det lugnt jag vaknade 8 och alla andra också så jag är lite trött men inte lika trött som när jag vaknade.

                            
                              En ful bild på mig som jag tog med webcamen nyss men här 
                                   ser ni min nya hårfärg iallafall. ↓

                            

Ha en jätte bra lördag!

Sjunga sjunga handla handla städa städa...

Hej idag så har jag varit på skolan då vi inte gjort så mycket specielt förutom att vi hade kör i 2 TIMMAR! Det var ganska jobbigt men lite kul också vi slapp massa tråkiga ämnen. Men jag var lite trött i halsen efter all sjungning. Efter skolan så åkte jag hem och städade jag for också till öob innan jag städade och där köpte jag mamma och pappa en massa mat och 3 leksaksbollar till dio och ett tuggben till honom. Tillbaka till städningen jag har precis städat klart mitt rum så nu är det nästan skinande rent lite damm är väll kanske kvar i något hörn xD Men nu ska jag gå och göra något annat roligt.

Imorgon så ska jag ha en mini födelsedagsfest ( för mig. Jag fyllde juår för ett tag sen)eller vad man ska kalla det jag har bara bjudit några kompisar och vi ska typ se film och äta lite snacks. Sen så ska tre av mina kompisar sova över jag hoppas att jag hinner ta några bilder.

och desutom så fyllde min kompis år idag! Så ett stort grattis till min kompis Izza som är hennes namn ( Smeknamn xD)