It's raining today too

Nu är den första skoldagen avklarad. Vi slutade efter lunch idag. Efter skolan var jag med Izza. Vi splade wii, fikade satt vid datorn och sånt där och klockan 18.00 åkte vi till skolan för att man skulle åka till skolan för att äta tårta och sedan ska typ lärnarna prata om terminen och sånt. Varje år har dom tårtkalas på skolan när höstterminen börjar och då får några personer i varje klass baka en tårta. Jag bakade för 2 år sedan och iår var det några nya personer som bakade tårtor.

Föresten så köpte vi en ny dator igår. Det är en Acer :) våran gamla gick ju sönder som ni vet men nu har vi skaffat en ny så det är ju jättekul!

Men nu ska jag se på OC så jag skriver mer imorgon troligtvis! och eftersom att detta är våran nya dator så har jag inte hunnit föra över några bilder än så tyvär blir det ingen bild.Kommentarer
Postat av: "Gerd"

Det är svårt att vara utan dator.Hoppas att den håller länge.Här har det kommit häftiga regnskurar hela dagen.Lycka till med skolarbetet! Kramar!

2010-08-23 @ 22:34:06
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

Vad kul med en första skoldag! xD jag längtar till min, haha.Hoppas att datorn är bra och håller i många år!

puss puss

2010-08-24 @ 00:19:53
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: Emelie ;3

:-d Tårta är gott! Eh, Min lillasyster var också med på tårtkalaset, och hade en egen tårta. Jag hade tänkt baka den i första början, Men sen orkade jag inte så mamma fick baka en, >_> Det blev en...ah ganska misslyckad kanin. ;-P

2010-08-24 @ 16:46:25
URL: http://engelbrektganskaperfekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: