Happy new year

Godmorgon mina söta bloggläsare!Idag är det nyårsafton. Tänk att det kommer att bli ett nytt år nu. Det här året har gott så fort tycker jag. Någon annan som håller med?

Jag kommer nog att skriva mer nästa år. idag vill jag bara vara med familjen. Men nu ska jag inte babbla på mer. Ha en bra dag!
           
                                                   Snart blir det år 2010!
                         

familjemys med filmen up

Hej alla sötisar! Ikväll har jag hafft det lite mysigt. Jag mamma pappa och några av syskonen har sett på "up" och ätit pizza! gotti gotti♥ Jag älskar att se på film och mysa! tycker inte ni att det är mysigt?

Men nu ska jag berätta om något helt annat. I förrgår så var jag på stan med lisa. På kvällen så sovde jag över hos henne och dan efter det så gick vi på stan igen men det var för att göra något helt annat. Calle, Erik och tove från idol kom till umeå igår. När vi kom till stan och gick in i MVG och fick se alla människor så tänkte vi att vi aldrig skulle hitta några bra plattser. Alla rulltrappor var fulla av folk hela MVG var ju översvämmat. Men tillslut så kunde vi se Tove Erik och Calle, vi kanske inte fick världens bästa platser dirket men vi såg de! Hihi. Efter ett tag så var det nästan inga folk i mvg eller inte mer än vanligt. Efter det så köpte vi en skiva som Tove Calle och Erik signerade. Jag tar en bild på skivan sen. oj nu var det nära att jag glömmde en sak, Jag kramade dom också.
Det kommer jag nog aldrig att kunna göra mer eller jag får väll se xD
Men nu har inte jag något mer att berätta.
Hejdå!♥

stan med Lisa

Hej!
Om en liten stund så kommer lisas mamma och lisa och hämtar mig. Vi ska ner på stan en sväng idag och ha lite kul hade vi tänkt. Vi har ju inte träffats sen i tisdags då vi fick jullov. Men iallfall så kan jag inte skriva så mycket mer jag måste gå och fixa mig lite. Men jag skriver mer när jag kommit hem.Hoppas ni får en bra söndag i den ljupa snön Det ska iallfall jag försöka att ha.

Föresten så var jag på stan igår också då köpte jag en kofta och en mössa. Men det lägger jag ut bilder på senare. Ha det så bra tills dess.